15. Tartu Ehitusmess

19.10.2009

uudis_19_10_0917. oktoobril lõppes 15. Tartu Ehitusmess, millest võttis osa ka AEROC meeskond.
Vaatamata raskele majandusolukorrale ei ole inimeste huvi ehitusmaterjalide vastu kadunud. Rohkem on hakatud huvi tundma selle vastu, et kuidas saaks ise, ilma võõrast tööjõudu kasutamata, renoveerida juba olemasolevat eluaset või koguni ehitada uus. Sagedased küsimused eluaseme uuendamise kohta puudutasid näiteks AEROC Elementide kasutamise võimalust vaheseinana, sauna ehitamist jne.Lisaks juba varasemalt tuttavale AEROC toodevalikule tekitasid külastajate seas elavat huvi ka uued tooted, milleks olid AEROC Paneel ning AEROC Hard.

Ehitusmessiga paralleelselt toimus ka Ehituskeskuse korraldatud seminar „Energiasäästlikud ehitustooted ja tehnoloogiad“ millest võttis osa AEROC esindaja Artur Froš oma ettekandega „Enargiatõhus hoone, AEROC välisseinad“.
Artur Froš’i ettekandega saate tutvuda siin.