Nõmme turuhoone taasavamine

27.11.2010

27. novembril toimus pidulik Nõmme turuhoone taasavamine. Nõmme algselt puidust turuhoone hävis 2010 aprillis tulekahjus ning turuomanik otsustas taastada turuhoone väliselt küll esialgsel kujul aga samas tulekindlast materjalist. Kuna AEROC tooted on parimate tulekindluse näitajatega, siis langeski lõplik valik AEROC Classic 250 plokkide kasuks, millest laotud müüritise tulepüsivuse näitaja on REI240.

Täiesti uus turuhoone valmis vaid napi poole aasta jooksul. Ehitushanke väljakuulutamisest 10. mail kuni piduliku taasavamiseni 27. novembril kulus vaid kuus kuud! Selline ehitustempo oli võimalik tänu AEROC plokkide täpsetele mõõtmetele ning kiirele ja mugavale paigaldusele.

Nõmme turuhoone lühiajalooga võite lähemalt tutvuda siin. Nõmme turuhoone piduliku taasavamise pildigaleriiga võite tutvuda siin.