AEROC jõulukalender 2012

19.12.2011

Juba teist aastat järjest kingib AEROC oma koostööpartneritele ja klientidele seinakalendreid, mis kaunistavad terve järgmise aasta jooksul nii kontori kui ka kodu seinu. 2012. aasta kalendri päise kujundamisel oleme lähtunud kahest meie jaoks olulisest aspektist, mis ilmekalt iseloomustaksid AEROC olemust.
Esimese fotoga soovisime näidata AEROC põhitegevusala – ehitusmaterjalide tootmine. Fotol oleva AEROC toodetest ehitatud funk stiilis maja arhitekt Kalle Vellevoog arhitektuuribüroost JVR esitles antud eramut ka Eesti Arhitektuurimuuseumi näitusel 100 MAJA/ HOUSES. Fotograaf Arne Maasiku poolt pildistatu galeriiga saate tutvuda siin.
Juba oma algusaastatest peale on Aeroc aidanud mitmetele Eestimaa noortel sportlastel püüelda oma eesmärkide poole. Kalendri teisel fotol (fotograaf Mats Soomre) olev noor ja andekas profigolftaar Mari Suursalu kuulub profimängijate ridadesse juba aastast 2008 ja on sellest aastast Soome PGA (Professional Golfers’ Association) liige. Mari Suursalu toimetamistest ja saavutustest saab lähemalt lugeda siit.

kalender_2012