Aeroci spordiplats Rakveres

06.02.2012

RAK01: JÄÄVÄLJAK, UISUVÄLJAK, UISUTAMINE:20FEB06, RAKVERE, EESTI RAKVERE LINNAPEA ANDRES JAADLA JA ABILINNAPEAD RANNAR VASSILJEV JA AIN SUURKAEV KÄISID UISUVÄLJAKUT PROOVIMAS FOTOL HETK UISUTAMISEST tl/Foto TAIRO LUTTER / VIRUMAA TEATAJARakvere Spordikeskuse ja Rakvere Gümnaasiumi koolinoortest entusiastide ühistööna valmis 2012. aasta algul Rakvere staadioni juures kauaoodatud uisuplats, mis kannab selle rajamist toetanud ettevõtte järgi nime Aeroci spordiplats. Lisaks talvistele uisu- ja hokirõõmudele saab Aeroci spordiplatsil suveperioodil harrastada veel rannajalgpalli või -võrkpalli.

Aeroci kõrval panustasid rakverlaste spordiharrastuste mitmekesistamisse veel AS Rakvere Lihakombinaat, AS HAT-Auto ja Ida-Eesti Päästekeskuse Rakvere päästekomando.

Loe lähemalt Rakvere Spordikeskuse kodulehelt siit.
Vaata Aeroc AS-i toetavaid ettevõtmisi siit.

 

Foto: http://www.rakverespordikeskus.ee