Aeroc majad Tampere ehitusmessil

06.08.2012

aeroc_louhi_1Soome traditsiooniline iga-aastane elamumess toimub seekord Tamperes 13. juulist kuni 12. augustini. Messikülastajatel on võimalus kuu aja jooksul tutvuda messialale ehitatud näidismajadega erinevatelt kataloogimajade pakkujatelt ning kinnisvara arendajatelt. Esindatud on nii eramuid, paarismaju kui ka kortermaju. Aeroc on seekordsel messil esindatud lausa 8 majaga/ paarismaja boksiga. 7 näidismaja on JÄMERÄ nime all ja need on ehitanud Aeroci äsja omandatud tütarettevõte Aeroc Jämerä Oy. JÄMERÄ majad on ehitatud kolme projekti alusel – eramu “JÄMERÄ-Onni” ja paarismajad “JÄMERÄ-Loft 1” ning “JÄMERÄ-Loft 2”. Viimased on kindlasti seekordse messi ühed silmapaistvamad ehitised. Tõenäoliselt jääb paljudele messikülastajatele eredalt meelde eksklusiivne Aeroc kivimaja “Louhi”.

Kanal TV3 kajastas Tampere seekordset elamumessi ja Aeroci laienemisplaane Soome turul 2. augusti õhtustes TV3 uudistes. Kordussaade on vaadatav internetis aadressil http://www.tv3play.ee/play/278190/. Aerocit ja JÄMERÄT puudutav eetrilõik on 9 minutit ja 15 sekundit saate algusest.

Tampere elamumessi kohta võite lähemalt lugeda messi kodulehelt http://asuntomessut.fi/organisaatio/messuhistoria/tampere-2012/, sealt leiate nii asukoha info, lahtioleku ajad, piletite hinnad, messiala kaardi ja palju muud külastajatele vajalikku infot.

Pildigaleriiga võite tutvuda siit.