Uus toode – AEROC seinapaneelid

03.01.2014

seinapaneel2013 aasta lõpus tõi Aeroc Jämerä AS uudistootena turule kuni 6m pikkused poorbetoonist seinapaneelid, mida saab kasutada hoonete mittekandvate monteeritavate sise- ja välisseinte ehitamiseks.

Peamised kasutuskohad on tööstus- ja logistikahallide ning põllumajandushoonete tavalised tuletõkkeseinad (EI) kui ka löögikindlad tuletõkkeseinad (EI-M alates seina laiusest 200 mm). AEROC seinapaneelid sobivad ka mistahes muude nii köetavate kui ka külmade ruumide sise- ja välisseinte ehitamiseks. 250 mm ja laiemad AEROC paneelseinad ei vaja tööstushoonetes reeglina soojustamist, 250 mm paneelseina soojusläbivus U=0,57W/m²K.

AEROC seinapaneelide tootekirjelduse leiad siit.

Fotodega tuletõkkeseinte ehitusest VGP Nehatu Logistikakeskuses detsembris 2013 saate tutvuda siit.