AEROC on nüüd bauroc

31.03.2017

Aeroc International alustas soojapidavate ja tugevate kergplokkide tootmist Kunda külje alla Andjasse rajatud uues ja modernses tehases 2001 aastal. Unikaalsed EcoTerm plokid kogusid kiiresti populaarsust. Need plokid olid mõeldud massiivsete, ühekihiliste ja soojustamist mitte vajavate välisseinte ehitamiseks. Kaubamärk AEROC ja tunnuslause „Light as Air, Hard as Rock“ peegeldab meie toodete kahte olulist omadust – kerge (air), kuid samas tugev (rock).

Ka praegu on ühekihilise välisseina ehitamiseks mõeldud ECOTERM+ plokid meie tootevalikus suurima osakaaluga ning Aeroc International on ainuke tootja Baltikumis ja Skandinaavias, kes sellist ainulaadset toodet pakub. Samas, 15 tegutsemisaasta jooksul on toimunud jätkuv tootearendus ning pakutavate toodete nomenklatuur on kordades kasvanud. Lisaks laiale plokitoodete valikule pakume teraskarkassiga armeeritud silluseid ning suuremõõtmelisi monteeritavaid lae- ja seinapaneele, tuletõkkeseinu, toodete paigaldamiseks mõeldud kuivsegusid, tööriistu ja tarvikuid. Me ei saa enam rääkida ainult õhkkergetest poorbetoonist ehitusmaterjalidest, vaid palju laiemast tooteportfellist ning seetõttu on AEROC nimi jäänud meile lihtsalt veidi kitsaks.

Meie uus identiteet ja kaubamärk bauroc sümboliseerib laia poorbetoonist ehitusmaterjalide tootevalikut, mis leiavad kasutust kõikjal ehituses („bau“ on „ehitus“ saksa keeles), alates elamutest kuni põllumajandus- ja tööstushooneteni. Nime teine pool „roc“ tähistab endiselt seda, et me valmistame kõik oma ehitustooted kivimaterjalist – poorbetoonist. Meie suures osas ekspordile orienteeritud ettevõtte jaoks annab uus rahvusvaheline kaubamärk võimaluse kogu laia tootespektrit paremini esile tuua ja tutvustada seda nii olemasolevatel kui ka uutel potentsiaalsetel välisturgudel.

bauroc tänases tootevalikus on esindatud:

  • kerged ühekihilise massiivse välisseina ehitamiseks mõeldud bauroc ECOTERM+ plokid,
  • bauroc ELEMENT vaheseinaplaadid,
  • kõrgendatud survetugevusega bauroc HARD plokid,
  • raskemad bauroc ACOUSTIC plokid maksimaalse helipidavuse tagamiseks,
  • bauroc CLASSIC ja bauroc UNIVERSAL üldehitusplokid,
  • bauroc SILLUSED,
  • bauroc LAEPANEELID ja
  • bauroc SEINAPANEELID
  • bauroc jätkab kõiki neid positiivseid väärtusi ja omadusi, mis AEROC on 15 aastaga loonud:

bauroc kaubamärk tähistab tooteid, mis leiavad kasutust kõikjal hoonete ehituses

  • bauroc tähendab klientidele loodussäästlikku ning allergeenivaba mineraalset ehitusmaterjali
  • bauroc tähendab ehitajatele meie toodete tagatud kvaliteedinäitajaid, mis vastavad Euroopa standardite kõrgeimatele nõudmistele
  • bauroc jätkab aktiivset tootearendust selleks, et pakkuda klientidele ka edaspidi kaasaegseid ja terviklikke, ehitusmaterjalitööstuse parimatele standarditele vastavaid lahendusi

Kaubamärgi vahetus ei too kaasa muudatusi omandistruktuuris ning meie ettevõttes pikaajaliselt töötanud ja kogemustega meeskond jätkab oma senist tegevust eesmärgiga muutaehitamine võimalikult mugavaks. Seda läbi pidevalt laieneva tootevaliku ning paindliku ja täpse tarnekorralduse, garanteerimaks ladusa ehitusprotsessi ja kvaliteetse lõpptulemuse. Loome uut lisandväärtust, tuginedes pikaajalisele kogemusele ja säilitades kõik hea varasemast.

bauroc – see on terviklahendus kõikjal ehituses