Bauroc ootab koolinoori videoekskursioonile

23.11.2020

Tänasest saavad põhikooli lõpuklasside ja gümnaasiuminoored registreeruda KredExi karjääriretkedele, et interaktiivse ekskursiooni käigus tutvuda tootmisettevõttega Bauroc.

Kuuendat aastat toimuva ettevõtmise eesmärk on hõlbustada noorte karjäärivalikuid ja tutvustada kohalikke tööandjaid.
KredExi ettevõtlusosakonna juhi Kaarel Ausi sõnul on karjääriretkede eesmärgiks jätkuvalt noorte inspireerimine ja nende silmaringi avardamine karjäärivalikute osas.
“See on kolmas järjestikune aasta, kui poorbetoonist ehitusmaterjalide tootja Bauroc tutvustab KredExi karjääriretkede projekti raames oma tegemisi lähipiirkonna koolinoortele,” rääkis AS-i Bauroc juhatuse esimees Ivar Sikk ja selgitas, et seekordne ringkäik tehases on teistsugune, kuna toimub videosilla vahendusel. Samas tekib seeläbi võimalus nii geograafiliselt kui ka arvuliselt suuremal hulgal noortel projektis osaleda ning näha oma silmaga kogu tootmisprotsessi. “Meil on ettevõttes hea meel, kui see aitab noortel langetada teadlikumalt otsuseid oma edasiste õpingute ja karjääri osas,” ütles Ivar Sikk.  
KredExi karjääriretked toimuvad 26. novembrist 4. detsembrini. Otseülekannetena toimuvaid videoekskursioone juhib koos ettevõtete esindajatega teadussaate “Rakett 69” seitsmenda hooaja võitja Karl Vilhelm Valter, kes kohtub noortega Zoomi vahendusel.