Safrani siseviimistlusmaterjalid Baurocist ehitatud seintel

29.01.2021

Lisasime kodulehe rubriiki Ehitajale > Viimistlus > Krohvitootjate juhendid lühiülevaate Safrani looduslikest siseviimistlusmaterjalidest, nagu näiteks savikrohv ja lubikrohv. Safrani siseviimistlusmaterjalidel ja Bauroci poorbetoonil on mitmeid ühiseid omadusi. Mõlemad on valmistatud looduslikest mineraalsetest toorainetest ja mõlemad on allergeenide vabad ja mõlemad on õhuniiskust siduvate positiivsete omadustega. Nii nagu Bauroci tooted, ei eralda ka Safrani sisekrohvid keskkonda mürgiseid ühendeid ega lõhnu. Safrani omatoodete sari valmib meistrite täpse käe ja silma all Tartu lähedal, Nõo tehases. Peamised toorained (savi, liiv, lubipasta) on samuti kodumaised, jõudes tehasesse nii Saaremaalt kui ka Lõuna-Eestist.