Silikaattooted silroc

27.10.2022

Sel hooajal laiendasime Bauroc AS tootevalikut uut tüüpi toodetega. Lisaks bauroc kaubamärgi all müüdavatele poorbetoontoodetele pakume silroc kaubamärgi all ka silikaadist ehitusmaterjale. silroc tootevalikus on Eestis tuntud mõõtudega 250×120×88 ja 250×120×65 silikaattellised, lisaks veel nelja erineva laiusega silikaatplokid. Telliseid laotakse reeglina müürimördiga, plokke paigaldatakse reeglina plokiliimiga, kuid neid võib laduda ka mördiga.

Silikaattelliste tüüpiliseks kasutusvaldkonnaks on korstnate välisvooderdised, aiapostid ja -müürid, välikaminate välisvooderdised jne. Samuti leiavad silroc tellised kasutamist vanade tellismajade renoveerimisel.

Silikaatplokkide üheks kasutusvaldkonnaks on helikindlad vaheseinad erinevat tüüpi hoonetes, alates paaris- ja ridamajadest kuni kortermajadeni, koolideni ja hotellideni.

Silikaatplokkide teiseks oluliseks kasutusvaldkonnaks on suuremat koormust kandavad müüritised. Tänu suurele kandevõimele sobivad silroc plokid kortermajade kandeseinte ehitamiseks.

Silikaattoodete valikuga ja tehniliste omadustega saate tutvuda siin https://bauroc.ee/silroc-tootevalik/