Uus toode – bauroc RENOVE

19.05.2023

Bauroci tootevalikusse lisandus uus  toode – soojustusplaadid bauroc RENOVE, mis on ette nähtud ajalooliste säilitamist väärivate fassaadidega vanade kivimajade seestpoolt soojustamiseks.

Ehitusfüüsika seisukohast on kõige turvalisem sajand või kauemgi ajale vastu pidanud kiviseinu üldse mitte soojustada või soojustada väljastpoolt. Samas on mitmeid vanu hooneid, kus on selgelt vaja küttekulusid vähendada, aga kaunis ajalooline fassaad tuleb  säilitada ning ainuke variant on välisseinte seest soojustamine. Sellise olukorra jaoks ongi välja töötatud poorbetoonist „hingavaid“ ja kapilaaraktiivsed soojustusplaadid bauroc RENOVE. Kindlasti tuleks renoveerimisse kaasata ehitusfüüsika ekspert, et minimiseerida seinte seestpoolt soojustamisega kaasnevaid riske.

Loe lähemalt…