baurocist tuletõkkeseinad peatasid Suur-Sõjamäe tulekahju leviku

31.05.2023

23.5.2023 õhtul puhkes Suur-Sõjamäe jäätmejaamas tulekahju, kus süttisid hoovile ladustatud ohtlikud jäätmed. Tegemist oli äärmiselt suure põlenguga, mille kutsutustööd kestsid üle ööpäeva. Tuli kandus edasi ka jäätmejaama külje all asuvale Pakendikeskuse hoonele. Tulekahju on alati ebameeldiv kogemus, aga seekord oli kõige halva juures ka midagi positiivset. Nimelt olid hoone seesmised tuletõkkeseinad projekteeritud ja ehitatud bauroc SEINAPANEELIDEST ja enamus Pakendikeskuse hoonest ei saanud seetõttu kahjustada. Kahjutuli levis ainult hoone ühest välisnurgast kuni esimeste tuletõkkeseinteni. bauroc SEINAPANEELIDEST tuletõkkeseinad pidasid tulele vastu ja kaitsesid ülejäänud hoonet kuni tulekahju lõpliku kustutamiseni. Tulekahju vastaspoolt vaadates näevad tuletõkkeseinad välja nagu uued, peale vaadates ei ole aru saada, et seina taga toimus tõsine tulekahju!

Poorbetooni väga hea tulepüsivus on ammu teada, seetõttu leidub nii bauroc paneelidest kui ka plokkidest ehitatud tuletõkkeseinu väga mitmetes hoonetes.

Vaata tulekahjujärgset pildigaleriid bauroc SEINAPANEELIDEST ehitatud tuletõkkeseinte fotodega nii tulekahju poolelt kui ka teiselt poolelt.