UNIVERSAL 200/300 – just see õige plokk!

Võrreldes teiste turul saadaolevate ehitusplokkidega on bauroc UNIVERSAL 200/300 plokkidest kergem, kiirem ja ka oluliselt soodsam ehitada. bauroc UNIVERSAL 200/300 on igas mõttes universaalse kasutusega plokk ja sobib praktiliselt kõikjale ehituses, igasse hoonesse, alates väikestest ümberehitustest kuni väikeste ja suurte uute hoonete väga erinevate seinte ehituseni.

bauroc UNIVERSAL 200/300 plokid on ideaalne valik igat tüüpi hoonete ehitamiseks – olgu selleks saunad, garaažid, eramud, ridaelamud või suuremad tootmis- ja büroohooned. Plokkide suurepärane soojapidavus ja kerge kaal muudavad need praktiliseks nii uusehitustes kui ka ümberehitustes. Väiksemate abihoonete puhul pole täiendavat soojustamist vaja, suuremate majade välisseintes aitab aga UNIVERSAL plokkide parem soojusisolatsioon võrreldes teiste kivimaterjalidega hoida küttekulud madalad. Kliki plussmärkidel ja loe lähemalt…

Saunad, garaažid jm abihooned

UNIVERSAL 200/300 plokid on parim seinaplokkide valik, sest nendest plokkidest välisseinad ei vaja täiendavat soojustamist. Ka 200 mm seinapaksuse korral on seinte soojapidavus täiesti piisav.

Eramud, paaris- ja ridamajad

UNIVERSAL 200/300 plokid on parim seinaplokkide valik juhul, kui välisseinad on lisasoojustusega, sest tänu poorbetooni heale soojaisolatsioonile on bauroc UNIVERSAL plokkseinad alati parema soojapidavusega võrreldes teistest kiviplokkidest täpselt samasuguse soojustuskihiga seintega.

Ümberehitused

UNIVERSAL 200/300 plokkseinad on kerged, materjali tihedus on ainult 375 kg/m³, seetõttu on uute seinte koormus allolevatele konstruktsioonile minimaalne. Vanades välisseintes avade kinniehitamiseks on UNIVERSAL plokid kindlalt parimaks valikuks, kuna UNIVERSAL plokkseina soojapidavus on reeglina ilma igasuguse lisasoojustuseta parem kui ava kõrval oleva vana kiviseina soojapidavus.

Tuletõkkeseinad

. UNIVERSAL 200/300 plokkidest tuletõkkeseinad vastavad ilma igasuguse viimistluseta tulepüsivusklassile EI-240. Kandeseintena on sõltuvalt seina paksusest tagatud kas REI-180 või REI-240.

Tootmis-, põllumajandus- ja laohooned

UNIVERSAL 200/300 plokkide soodne maksumus, samuti võimalus jätta plokkseinad soojustamata ja viimistlemata annavad tulemuseks minimaalse võimaliku ruutmeetri maksumusega uued plokkseinad. Ja selle ülisoodsa hinnaga saadakse samal ajal parim võimalik tulepüsivus!

Büroo- ja kortermajad

Suurtes uutes karkasshoonetes on bauroc UNIVERSAL plokkidel välja kujunenud kolm erinevat kasutusnišši. Esiteks võimaldab plokkide väga hea soojapidavus koos minimaalse lisasoojustusega ehitada tugevad, soojapidavad ja kestvad välisseinad. Teiseks võimaldab plokkide väga hea soojapidavus ehitada lamekatustel UNIVERSAL plokkidest parapetid, mis ei vaja täiendavalt üleni soojustamist. Kolmandaks võimaldab väga hea tulepüsivus soodsalt ehitada hoonesisesed parimad võimalikud tuletõkkeseinad.

bauroc UNIVERSAL 200/300 plokkidest seinu on lihtne ja kiire ehitada, sõltumata sellest, kas kasutad traditsioonilist mörti, plokiliimi või bauroc EASYFIX PU-liimi. Eriti väikeste, alla 3 m laiuste seinte puhul ei ole isegi armeerimist vaja. Plokkide suur mõõt ja vähene kulunorm tagavad kiire ehitustempo, muutes ehituse sujuvaks ja efektiivseks. Seinte viimistlemine on kiire ja lihtne. Kliki plussmärkidel ja loe lähemalt…

Ehita nii, nagu oled harjunud

Vastavalt müürimehe harjumusele võib plokke laduda nii mördiga kui ka plokiliimiga. Mittekandvaid seinu võib laduda ka PU-liimiga bauroc EASYFIX. Müüriarmatuuri valik sõltub valitud müürisegust. Tavalise M10 mördisegu kasutamisel tuleb müüritist armeerida bi-armatuuriga, bauroc POORBETOONILIIMI kasutamisel tuleb müüritist armeerida Murfor armatuuriga. EASYFIX PU-liimi on soovitatav kasutada väiksemate seinte ehitamiseks, mida ei pea armeerima.

Väiksed seinad ei vaja armeerimist

UNIVERSAL 200/300 plokkidest laotavad väiksemad plokkseinad, laiusega alla 3m, ei vaja armeerimist.

Väike plokkide kulunorm

Tänu plokkide suurtele mõõtudele on plokkide kulu ruutmeetris väike ja seinad kerkivad kiiresti. Eriti kiiresti kerkivad uued 200 mm paksused plokkseinad, kus UNIVERSAL 200/300 plokkide kulu on ainult 5,6 tk/m².

Kerge sobivasse mõõtu lõigata

Plokkide täpselt vajalikku mõõtu lõikamine on lihtne nii käsisaega kui ka lintsaega.

Kerge juhtmeid ja torusid seina sisse paigaldada

Juhtmete ja torude jaoks soonte seina pinnale freesimine on lihtne nii käsifreesiga kui ka elektrifreesiga. Freesitud sooni on lihtne täita bauroc PARANDUSSEGUGA.

Lihtne viimistleda

Tänu UNIVERSAL 200/300 plokkide täpsetele mõõtudele ja siledale pinnale on ka plokkseina pind sile ja seina viimistlemine on lihtne, kiire ning soodne.

Võib jätta viimistlemata

Tootmis-, põllumajandus- ja laohoonetes ei vaja UNIVERSAL plokkidest seinad ilmtingimata viimistlemist. Seinte ilmastikukindlus, õhutihedus, soojapidavus ja tulepüsivus on tagatud ka ilma igasuguse viimistluseta! Seda, et selline lahendus peab ajale vastu, võime näha üle Eesti, kus omaaegsetest Narva plokkidest ehitatud hooned ongi tihti ilma viimistluseta ja laotud puhta mördivuugiga.

Võib jätta soojustamata

Köetavate abihoonete, nagu saunad ja garaažid, UNIVERSAL plokkidest laotud seinu ei ole vaja täiendavalt soojustada, sest plokkide soojapidavus on piisav juba 200 mm seina korral. Lamekatusega hoonete parapettide ehitamisel UNIVERSAL 200/300 plokkidest ei vaja parapetiseinad soojustamist, mis lihtsustab ja kiirendab ehitust eriti suurtel objektidel.

Lihtne ja kiire avade sildamine

Ukse- ja aknaavade sildamiseks on tootevalikus kuni 6m pikad kandvad sillused.

Soodne ehitada

bauroc UNIVERSAL 200/300 plokid on Eestis saadaval väga soodsa hinnaga kõigis suuremates ehituskauplustes. Lisaks plokkide soodsale hinnale säästad ka viimistlemiselt ja soojustusmaterjalidelt. Kliki plussmärkidel ja loe lähemalt…

Soodne hind

Plokid on väga soodsa hinnaga saadaval ehituskauplustes üle Eesti. Hind on soodne ka tükikaupa ostes, aga suurematele kogustele pakutakse loomulikult ka suuremaid soodustusi.

Kokkuhoid viimistluse arvelt

UNIVERRSAL plokkidest seinte viimistlemine pole alati vajalik. Tootmis-, põllumajandus- ja laohoonetes ei vaja seinad ilmtingimata viimistlemist. Seinte ilmastikukindlus, õhutihedus, soojapidavus ja tulepüsivus on tagatud ka ilma igasuguse viimistluseta!

Kokkuhoid soojustuse arvelt

UNIVERSAL plokkidest seinte soojustamine pole alati vajalik. Plokkide soojapidavus on saunade ja garaažide ehitamiseks piisav juba 200 mm seina korral.

Vajad UNIVERSAL 200/300 hinnapakkumist?

Juhul kui tead täpselt vajalikke tootekoguseid, siis kõige kiirema hinnapakkumise saad meie lepingulistelt müügiesindajatelt. Teeme koostööd kõigi suuremate ehituspoodidega üle Eesti.

Juhul kui vajad abi plokkidele täiendavalt vajalike lisatoodete (liim, armatuur Murfor) normijärgsete koguste juurde arvestamisel, siis saada meile hinnapäring läbi tootekoguste kalkulaatori. Vali menüüst UNIVERSAL 200/300 plokid ja märgi vajalik tootekogus ruutmeetrites. Kalkulaatoris pead lisaks soovitud tootekogusele valima ka ehituspoe, mille kaudu soovid hinnapakkumist saada. Täidetud vormi edastame teie valitud kaupluse esindajale, kes saadabki oodatud hinnapakkumise.

Küsimuste korral võtke ühendust meie spetsialistidega.

Valige failid
.pdf, .dwg, .jpg, .jpeg, .png, .zip
0MB/15MB