Tartu Ehitusmess 2012

14.10.2012

tartu_ehitusmess_2012_10Tartus toimus 11-13. oktoobril iga-aastane ehitusmess. Aeroc tänab kõiki külastajaid, kes meie messiboksist läbi astusid ja meie toodete vastu huvi tundsid.

Seekordsel messil tutvustasime Aeroci neid külgi, mida tihtipeale ei teata.

  • Aeroc on üks vähestest 100% Eesti kapitalil põhinevatest tootmisettevõtetest. Meil on 2 tehast, üks Lääne-Virumaal ja teine Lätis Riia lähedal. Ligikaudu 70% oma toodangust ekspordime lähiturgudele.
    Firmaga tutvu lähemalt siit.
  • Meie tootevalik sisaldab tugevaid, 5MPa survetugevusega kergplokke – AEROC Hard. Tutvu Aeroci plokitoodete valikuga siin.
  • Aeroci tootevalikus on väga soodsa hinnaga AEROC Universal 200/300 plokid, millest võib ehitada nii 200 mm kui ka 300 mm laiust seina. Antud plokid sobivad ilma täiendava soojustamiseta ja viimistlemiseta abihoonete, garaažide, tootmis- ja põllumajandushoonete ehitamiseks. Loomulikult saab nendest ehitada ka elamuid, kuid sellisel juhul on elamute välisseinte täiendav soojustamine vajalik. Universal 200/300 plokkidega tutvu lähemalt siit.
    Oktoobri lõpuni kehtib Universal 200/300 plokkidele sooduskampaania.

Lisaks eelnevale tutvustasime ka oma lipulaeva – eriti soojapidavast poorbetoonist EcoTerm Plus plokke. EcoTerm Plus 375 mm ja 500 mm mõõtudega plokid on ainsad Eestis saadaolevad kiviplokid, millest laotud välisseinad ei vaja täiendavat lisasoojustust. EcoTerm Plus plokkidega tutvu lähemalt siit.

Messi raames toimus 12. oktoobril Ehituskeskuse korraldatud seminar teemal “Energiasäästlikud lahendused ehituses”. Seminaril esines ettekandega “Energiatõhus ehitamine, madalenergia- ja passiivmajad” Aeroci esindaja müügijuht Artur Froš. Ettekanne pälvis väga suurt tähelepanu ja mitmeid lisaküsimusi.

Lühikese pildigalerii Tartu Ehitusmessilt leiad siit.