Otsime JÄMERÄ koostööpartnereid

06.12.2012

jamera_logo_2 jamera_maja (1)

Otsime eramuehituses tegutsevate ehitusfirmade ja arhitektibüroode seast uusi koostööpartnereid JÄMERÄ kontseptsiooni alusel kivimajade pakkumiseks nii Soomes, Eestis kui ka Venemaal Peterburi piirkonnas.

Meie sooviks on liikuda lähemale oma lõppkliendile, pakkudes lisaks harjumuspärastele AEROC toodetele oluliselt laiemat ja komplektsemat teenuste paketti. JÄMERÄ kivimaja kontseptsioon annab võimaluse valida tüüpmajade kataloogist enda jaoks sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus. Oma koostööpartnerite kaudu soovime pakkuda JÄMERÄ klientidele teenuseid alates eramu projekteerimisteenustest kuni majakarbi ehitustöödeni.

Juhul kui Teie arhitektibüroo või ehitusettevõte on huvitatud koostööst JÄMERÄ kivimajade projekteerimisel või ehitamisel Eestis, Soomes või Peterburis, siis täitke vastav ankeet meie kodulehel.

Koostöö alustamiseks on vajalik, et Teie ettevõttel oleks eramute projekteerimise või ehituse vallas vähemalt 3 aastane kogemus ja et oleks ette näidata ka reaalsed referentsobjektid Aeroc toodete kasutamisest.