Bauroci seinakonstruktsioonid bimobject.com kataloogis 

26.04.2021

Tarkvara Revit kasutavatele projekteerijatele on Bauroci seinakonstruktsioonide tüübikirjeldused koos vajalike parameetritega nüüd saadaval ka bimobject keskkonnas aadressil https://www.bimobject.com/en/bauroc/product/bauroc_ee. Kogu info on kasutajatele tasuta, aga failide allalaadimiseks tuleb bimobject.com keskkonnas kasutajaks registreeruda.

Bauroci toodetest seinad on kahes eraldi Reviti failis – plokkseinte konstruktsioonid on ühes failis ja paneelseinte konstruktsioonid on teises failis.

  1. Reviti fail „Bauroc masonry walls“ sisaldab bauroc ECOTERM+, CLASSIC, ELEMENT, HARD, ACOUSTIC seinakonstruktsioone. Muu hulgas on projekteerijatele ette valmistud krohvitud, tellis- ja laudvoodriga ECOTERM+ välisseinad; soojustusega välisseinad; ühekihilised plokkseinad, heliisolatsiooninõuetele 55dB ja 60dB vastavad mitmekihilised vaheseinad.
  2. Reviti fail „Bauroc wall element“  sisaldab bauroc SEINAPANEELIDEST seinakonstruktsioone. Paneelseinte peamised kasutuskohad on tööstus- ja kaubandushoonete tuletõkkeseinad, aga ka muud vaheseinad ja välisseinad.

Kõik seinakonstruktsioonide tüübikirjeldused sisaldavad eelseadistatud parameetritena nii materjali andmeid kui ka seinakonstruktsioonide omadusi nagu tulepüsivus, heliisolatsioon, U-arv. Bauroc seinakonstruktsioonide parameetrid on vastavuses RKAS nõuetega, sh. kaasatakse vajalikud parameetrid eksportimisel IFC failidesse vastavalt RKAS nõuetele.

Lisaks Reviti failidele on Bimobject.com keskkonnas PDF-formaadis saadaval ka Bauroci plokkide tootekirjeldused ning toodete tehnilised parameetrid. Kasutajaliides ja Reviti failides olev Info on inglise keeles. PDF-failides olevad tootekirjeldused on eesti keeles.