Lääne-Virumaa noored tutvusid kodukoha ettevõtte Baurociga

17.12.2020

Virumaa põhikoolide lõpuklasside ja gümnaasiuminoortel oli eelmise nädala reedel võimalus tutvuda Zoomi vahendusel poorbetoontooteid tootva ettevõttega Bauroc.

Ekskursioon oli osa KredExi karjääriretkedest, mille eesmärk on hõlbustada noorte tulevasi karjäärivalikuid ja tutvustada kohalikke tööandjaid. Karjääriretked toimuvad juba kuuendat aastat, tänavu said ekskursiooniga liituda kõik noored, kes seda soovisid, kuna erandlike tingimuste tõttu toimus see Zoomi programmi vahendusel.

Noorte tagasisidest selgus, et Zoomi teel toimuvad ekskursioonid ettevõtetesse pakuvad huvi ja hea meelega osaleksid nad ka tulevikus niisugustel tuuridel. Noori huvitasid võrdselt tehases nii kasutatav tehnoloogia, tööprotsess kui ka eri ametikohtadel töötavate spetsialistide palganumbrid. Samuti kiideti Karl-Vilhelm Valterit ekskursiooni juhina ja nimetati tema kergesti jälgitavat juttu, head sõnavara ja huvitavaid küsimusi.